7. juni 2022

Nytt navn på vårt rekrutteringsverktøy: KarriereCruiter


Vi startet opp Karriere.no etter å ha snakket med bedrifter om deres utfordringer med å få tak i flinke folk. 

Det første vi tok tak i var å gjøre bedriftene mer synlige og vise frem det lokale arbeidsmarkedet. Flere steder så det ikke ut som det var ledige jobber selv om det var et stor behov for kompetanse. I samarbeid med lokalaviser rundt om i landet lagde vi en modell der du kunne vise frem alle ledige jobber, nå og for fremtiden, til en fast sum pr. måned. Vi klarte i flere regioner, sammen lokalavisene,  å få frem store spennende lokale arbeidsmarkeder. Det gjør vi fortsatt. 

Vi har også videreutviklet vår annonseløsning til ikke bare inkludere lokalaviser, men også annonsering på sosiale medier, bannerannonsering og søkeordsannonsering på Google, NAV, finn.no, fagtidsskrifter mm. En egen annonse-markedsplass med en komplett oversikt over hvor det er smart å være synlig når du leter etter nye medarbeidere. 

Underveis i utviklingen av Karriere.no så vi også at bedrifter trenger noe mer enn å være synlige i arbeidsmarkedet. De har behov for å motta søknader og håndtere de på en oversiktlig og sikker måte. Så vi utviklet et søknadshåndteringsverktøy og en kandiatbank. Bedriftene mottar all informasjon, gjør all kommunikasjon, utvelgelse ett sted. Når jobben er ferdig og rett person valgt ligger alle kandidater i kandidatbanken for neste rekruttering. 

Flere og flere registrerte seg som brukere av Karriere.no, enten for å motta varslinger eller søke på jobber. Vi ønsket at bedrifter og kandidater skulle finne hverandre på en enkel måte. Vi utviklet da Kandidatsøk for bedriftene. Løsningen finner frem de mest relevante kandidatene til din ledige jobb og viser det frem, og bedriften kan ta kontakt for videre dialog.  Database inneholder nå over 120.000 kandidater fra hele landet med alle slags kompetanse. 

Flere funksjoner har kommet til; Chat, deling av søknader, standard tekster, maler for jobbannonser, integrasjon med egen hjemmeside, karriere-sider, mm. 

Det siste vi har gjort er å gi bedriftene et Karriere-nettsted. En egen landingsside som viser frem bedriften som en attraktiv arbeidsplass med ønskede kompetanseområder og ledige jobber. Slik kan man jobbe med "employer branding" over tid og trekke til seg interesserte og gode kandidater. Du kan fylle opp kandidatbanken selv om man ikke har en ledig jobb akkurat nå. 

Vi har laget et komplett rekrutteringsverktøy for små og mellomstore bedrifter (ja, også store bedrifter bruker oss). For å gjøre det tydeligere hva som er verktøyet har vi nå gitt det et nytt navn: KarriereCruiter. Jobbannonse-plattformen heter fortsatt Karriere.no.  

KarriereCruiter er gratis å komme i gang med. Du betaler kun for annonseringen du velger å kjøpe. Våre annonsemuligheter sikrer deg unik synlighet for din ledige jobb. Hvis du trenger hjelp til å velge, så kontakter du oss. 

Om du har behov for flere funksjoner, Karriere-nettsted, Kandidatbank eller Kandidatsøk så kan du velge å oppgradere til KarriereCruiter Pro eller Pro+. 

Alle våre ledige jobber finner du fortsatt på Karriere.no. Og de som skal søke jobb gjør det fortsatt på Karriere.no. 

Les mer på våre nettsider